Klant in de schijnwerpers: Bakkerij Vreugdenhil

Zonder klanten geen Duell Sports. De klanten vormen de basis, zijn onze inspiratie en elke klant heeft zijn eigen verhaal. Met sommige klanten hebben wij zelfs een speciale band opgebouwd. Daarom zetten we graag onze klanten in de schijnwerpers en vertellen we het verhaal van de klant.

 

Bakkerij Vreugdenhil

De klant van deze maand presenteren we graag: Bakkerij Vreugdenhil. Bakkerij Vreugdenhil is de eerste bakker in Nederland met drie sterren, een echte kwaliteitsbakker dus! Dat de bakker niet alleen bekend is in het Westland getuigt van de bezoekers die uit het hele land komen voor de beroemde marsepeincake of de Westlandse verleiding. En fiets je doordeweeks of op zaterdag door het Westland schuif dan aan op het terras voor een heerlijk bakkie koffie zoals ze dat in het Westland zeggen.

Bij Bakkerij Vreugdenhil hebben ze niet alleen passie voor de bakkerij, maar ook voor het wielrennen. Na het werk rijden ze dan ook graag een rondje met het team. Om dat hechte familiegevoel uit te stralen en de lancering van de nieuwe huisstijl uit te zetten is er een custom-made ontwerp samengesteld dat aansloot op de wensen van het team.

Na een keuze te hebben gemaakt uit de diverse lijnen en opties werd de wielerkleding geproduceerd en straalt het team nu in hun nieuwe tenue op de racefiets.

Duell Sports wenst Bakkerij Vreugdenhil veel fietsplezier met het team!

Leave a comment