Duell Sports en Lubberding; een custom made samenwerking

Een toevallige ontmoeting met Henk en Corina Lubberding leidde tot een custom made samenwerking voor een nieuw wieleroutfit.

Henk Lubberding, geletruidrager in de Tour de France van 1988, winnaar van de witte trui en meervoudig etappewinnaar, zette direct na zijn carrière samen met zijn vrouw Corina ‘Teambuilding met Lubberding’ op. Daarmee is hij de eerste en dus trendsetter van het fenomeen clinics. Noem hem de nestor der clinics! Henk’s kijk op de fietssport is echter niet gebaseerd op een cursus of een trainingsboek, maar op zijn jarenlange ervaring en nieuwsgierigheid naar vernieuwing en verbetering. En bovenal is voor hem een ieder gelijk ongeacht het niveau van de sporter. Een clinic van Henk is een mengelmoes van gezelligheid, aandacht voor de sporter en natuurlijk ook actie! Henk’s scherpe analytische vermogen zorgt ervoor dat hij alles ziet wat niet klopt of juist wel.

Als je denkt dat je alles weet van fietsen, leert Henk je van alles nog bij. Naast de teambuilding en diverse clinics is het mogelijk om een fietsstage te boeken op Lanzarote.

 

Custom made Lubberding wieleroutfit

Als voormalig profwielrenner is Henk uiterst kritisch wat betreft wielerkleding, het nieuwe wieleroutfit moest dan ook eerst getest worden. Na de keuze voor de Triumph-lijn werd het ontwerp gekozen. De iconische wapperende haren en haarband werden in samenspraak met Henk en Corina meer naar voren gebracht in het logo. Om het geheel af te kleden en een mooie uitstraling te geven zijn de kleuren zwart en donkerblauw gekozen. Het wieleroutfit werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Henk Lubberding Classic.

Meer informatie over teambuilding en de clinics met Lubberding vindt u op www.teambuildingmetlubberding.nl.
Op zoek naar een custom made wieleroutfit of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder via info@duellsports.nl.

Leave a comment