Wielerkleding – Custom made

Met zowel de kennis als hun eigen (professionele) ervaring binnen de sport, weet het team van Duell Sports als geen ander waar geavanceerde wielerkleding aan moet voldoen. De ontwikkeling in technische stoffen volgen elkaar snel op. Duell Sports hecht veel waarde aan de kwaliteit en gebruikt daarom de nieuwste, technische stoffen voor een betere draagcomfort en pasvorm. Een prettige en comfortabele rit in alle omstandigheden is het uitgangspunt van Duell Sports bij het ontwikkelen van wielerkleding. In koude omstandigheden zorgt de wielerkleding voor een isolerende werking en in warme

omstandigheden ontstaat een verkoelende en vochtregulerende werking. Ook aan de kwaliteit en draagcomfort van de zeem wilt Duell Sports geen concessies doen. De wielerbroeken van Duell Sports zijn daarom zo ontwikkeld dat u aan het eind van uw rit nog net zo comfortabel op uw fiets zit als aan het begin. De wielerkleding is leverbaar in twee verschillende lijnen: Sano en Triumph. Sano biedt u alles wat u verwacht van wielerkleding. Gaat u echter voor een exclusiever model dan raden wij u de Triumph-lijn aan. 


 


 

Accessoires

Wielerloopkleding-Accessoires-350x260 Een aanvulling op uw wieleroutfit vindt u bij de accessoires. Alles wat ervoor zorgt dat uw rit nog comfortabeler wordt in diverse weersomstandigheden.

Meer dames en heren Accessoires

Ondershirts

Wielerloopkleding-Ondershirts-350x260 Verkrijgbaar in twee lijnen Mesh en Elite. Zorgt voor extra vocht-, en warmteregulatie wat optimaal comfort geeft tijdens zowel warme als koude dagen.

Meer dames en heren Ondershirts