Ruitenburg Halve van Maassluis

Onze klant Ruitenburg motiveert haar medewerkers om te sporten. Met name de hardloopsport heeft hun warme aandacht. Naast de sponsoring van diverse hardloopevenementen en wedstrijden neemt het team zelf ook vaak deel aan lopen, waaronder de Halve van Maassluis.

Zondag 17 januari vond de 22ste editie van dit evenement plaats. De loop wordt al sinds 1995 georganiseerd, waaronder zes jaar onder de vlag van Ruitenburg. Naast de halve marathon hebben de lopers de keuze uit de 10km en de 5km. Een verslag van het team lopers:

 

Verslag Ruitenburg Halve van Maassluis

Op zondag 17 januari 2016 vond de 6de editie van de Ruitenburg Halve Maassluis plaats. De zon scheen, er was weinig wind en er verschenen bijna 900 gemotiveerde en enthousiaste hardlopers aan de start. Een prachtige dag!

Ruitenburg werd dit jaar op alle drie de afstanden vertegenwoordigd door 56 lopers in totaal. Een mooi gezicht, overal zag je onze eigen grijze shirtjes. Er sneuvelden PR’s, er werden weddenschappen gewonnen en verloren, er ontstonden nieuwe tradities en het was bovenal erg gezellig.

Onder de lopers bevonden zich ook 13 Ruitenburg Runners, een team talentvolle hardlopers van Olympus ’70. Zij behaalden podiumplaatsen op de 5km voor heren (2de en 3de plaats), op de 5km voor dames (1ste plaats) en op de 10km voor dames (1ste plaats).
Wij gaan met nog meer energie de 1ste editie van de Ruitenburg Halve Westland tegemoet. Die vindt plaats op 2 april in Naaldwijk. Loop je met ons mee? Aanmelden kan door een mail te sturen naar ruitenburg@ruitenburg.nu. Vermeld daarbij of je de 5 km, 10 km of de halve marathon wilt lopen.

Duell Sports verzorgde de hardloopshirts voor het team. Neemt u binnenkort ook deel aan een hardloopwedstrijd als team en wilt u dit uitstralen? Neem contact op via info@duell-sports.nl voor meer informatie over een custom-made outfit.

Comments are closed.