Hardloopkleding – Custom made

Met zowel de kennis als hun eigen (professionele) ervaring binnen de sport, weet het team van Duell Sports als geen ander waar geavanceerde hardloopkleding aan moet voldoen. De ontwikkeling in technische stoffen volgen elkaar snel op. Duell Sports hecht veel waarde aan de kwaliteit en gebruikt daarom de nieuwste, technische stoffen voor een betere draagcomfort en pasvorm. Meer nog dan bij andere sporten mag uw kleding tijdens het hardlopen geen belemmering vormen, de stiksels in de stoffen zijn zelfs zo verwerkt dat u er geen hinder van ervaart tijdens het hardlopen en niet schuren.

Door gebruik te maken van lichtgewicht stoffen met een regulerende werking kunt u zelfs onder alle weersomstandigheden hardlopen. In koude omstandigheden zorgt het voor een isolerende werking en in warme omstandigheden ontstaat een verkoelende en vochtregulerende werking. De hardloopkleding is leverbaar in de lijn Sano. De Sano biedt u alles wat u verwacht van hardloopkleding. Binnen de Sano-lijn kan er gekozen worden uit meerdere opties, zoals flatlockstiksel of reflectiestrepen. 

 


 

Tights

Hardloopkleding-Tights-540x310

De tights zijn ademend, vochtregulerend en slijtvast. Leverbaar in zowel heren-, als damesmodellen en in korte en lange modellen. Te ontwerpen in elk design.

Meer dames en heren Tights

Shorts en Pants

Hardloopkleding-Shortsenpants-540x310

Uitermate geschikt voor de recreatieve loper en uitstekend te dragen bij mindere weersomstandigheden. Inclusief sleutelzakje en elastisch boord met aanrijgkoord.

Meer dames en heren Shorts en Pants