Marco v.d. Hulst wint puntenkoers Zesdaagse

Marco v.d. Hulst wint de puntenkoers bij ‘Ahoy op Zondag’ op de Zesdaagse.

Ahoy op Zondag; een begrip onder de wat oudere bezoekers van de Zesdaagse Rotterdam. Menig wielertalent heeft tijdens dit legendarische evenement zijn of haar eerste kilometers op de piste gereden. Servais Knaven, Leontien van Moorsel en Michael Boogerd; enkele grote wielrenners die als kind aan wilden tonen dat zij klaar waren voor de ‘echte’ Zesdaagse.

Door de komst van een demontabele baan in Ahoy, keerde de Zesdaagse in 2005 terug in Rotterdam. Na vele enthousiaste reacties op het organiseren van een reünie, was er reden genoeg om het immer succesvolle Ahoy op Zondag terug te laten keren dit jaar. Marco v.d. Hulst, vertegenwoordiger van Duell Sports, reed de puntenkoers tussen de talenten van weleer, waaronder John den Braber en Ralph Greupink.

Ondanks de gezelligheid van de reünie, stonden de oud-wielertalenten klaar om er een echte wedstrijd van te maken. Tijdens de puntenkoers gaven de mannen onderling niks weg, om elk punt werd gestreden. Marco: ‘halverwege hoorde ik dat mijn naam omgeroepen werd en ik voor lag op de rest, dan wil je toch wel weer winnen hoor’. De winnaarsdrift bezorgde Marco de overwinning en een mooie plaats op de erelijst van Ahoy op Zondag. Marco, van harte!

Comments are closed.