Amber en Merel 5de bij NK Koppelkoers

Amber v.d. Hulst en Merel Hofman, beide nog junior, behalen de vijfde plaats bij het NK Koppelkoers.

De Koppelkoers werd verreden op het NK Baan in Alkmaar. Bij de Koppelkoers vormen twee renners een koppel, die elkaar in principe om de anderhalf à twee ronden aflossen. Net als bij de Puntenkoers zijn ook bij de Koppelkoers tussensprints waar 5,3,2 en 1 punt te verdienen zijn voor de eerste 4. Het behalen van een ronde voorsprong gaat vóór het behaalde aantal punten. Het koppel met de meeste ronden voor wint uiteindelijk, bij gelijk aantal ronden wint diegene met de meeste punten.

Merel en Amber hadden grootse ambitie om op het podium te eindigen, wat een knappe prestatie zou zijn tussen het sterke deelnemersveld met o.a. Kirsten Wild. De koppelkoers ging goed, de meiden lagen tot 6 ronden voor het einde nog gedeeld derde. Uiteindelijk werden de meiden vijfde, een ongelooflijk prestatie. Meiden gefeliciteerd met deze mooie prestatie, we gaan nog veel van jullie horen!

 

Sponsoring door Marelparts

Amber en Merel koppelkoers 2

Amber en Merel werden tijdens het NK gesponsord door Marelparts. Marelparts is de racefiets- en mountainbikespecialist, waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Het bedrijf is opgericht door Jelle en Pim van der Marel, beide actief in de wielersport en die jarenlange ervaring brengen ze graag over op de klanten.

In het speedpak van Amber en Merel moest het logo van Marelparts verwerkt worden, maar tegelijkertijd de snelheid en het comfort behouden. In samenwerking met de broers van der Marel werd het een custom-made ontwerp, waarbij er een mooie uitstraling ontstond.

Meer informatie over Marelparts vindt u op www.marelparts.nl.
Op zoek naar een custom made wieleroutfit of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder via info@duellsports.nl.

Comments are closed.