Custom made wielerkleding voor kids

Het wielrennen begint weer steeds populairder te worden onder de kinderen. Daar had Duell Sports een oplossing voor, we kunnen dan ook met enige trots zeggen dat er ook custom made wielerkleding voor kinderen verkrijgbaar is!

 

Custom made vanaf 4 jaar

De wielerkleding is al beschikbaar voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast is deze ook custom made te bestellen en in de kwaliteit die u van ons gewend bent. Met de specialiteit in huis betreffende wielerkleding zal deze voor kinderen ook speciaal ontworpen en geproduceerd zijn om de kinderen een plezierige rit te laten beleven. Kinderen zijn nog beweeglijker dan volwassen en de kleding zal dan ook slijtvast zijn en niet hinderen tijdens het bewegen.

 

Wielerkleding Stolze

Het personeel van Stolze heeft enkele kinderen die actief zijn bij een wielervereniging of het zelf leuk vinden om met hun ouders mee te fietsen. Vanuit het bedrijf kwam dan ook de vraag of er een mogelijkheid was tot op maat gemaakte wielerkleding voor de kids. Duell Sports heeft het mogelijk gemaakt dat deze kinderen nu trots rondfietsen met hun eigen wielerkleding en voor Stolze indirect mooie reclame voor het bedrijf.

Bent u op zoek naar kinderwielerkleding voor de vereniging of lijkt het u leuk om dit kado te geven als bedrijf aan de kinderen van uw personeel? Neem contact op via info@duellsports.nl

Leave a comment