Doet u als team mee aan de Businessrun of de Alpe d’Huzes?

Duell Sports helpt u graag met het ontwerpen en produceren van uw eigen custom made teamkleding. Diverse teams en bedrijven zijn u al voor gegaan met het bestellen van teamkleding voor evenementen zoals de Alpe d’Huzes.

Bestellen gaat gemakkelijk, u kunt aan de hand van de website uw keuzes maken uit de hardloop-, en of wielerkleding. Nadat u de diverse artikelen samen met het artwork heeft aangeleverd, zal er een offerte aangemaakt worden.

DSC05579

Wij begrijpen dat als u voor een groot team sportkleding bestelt, u niet altijd zeker bent van de maten en de pasvorm. Indien u de kleding graag van tevoren wilt passen voordat u een keuze maakt, bieden wij de mogelijkheid om enkele pasmodellen mee te nemen of langs te komen in onze showroom om te passen.

 

Helemaal in uw eigen design

Als team wilt u uw eigen bedrijf of groep uniform uitstralen. Duell Sports heeft een eigen ontwerper in dienst die begrijpt wat er van wielerkleding of hardloopkleding wordt verwacht en hoe het zich vormt tijdens het wielrennen of hardlopen. U levert het logo aan en de kleuren van uw bedrijf. De ontwerper zal uw aangeleverde artwork samen met uw wensen omzetten tot een custom made design.

Nadat het ontwerp is omgezet tot het ultieme design op uw wieler-, en of hardloopkleding, wordt de productie in gang gezet. Door het persoonlijk advies wat wij u geven blijven de lijnen kort en heeft u niet met verschillende personen te maken tijdens uw ontwerp en bestellingproces.

Door de snelle levertijd, die Duell Sports kan garanderen, zal u als team kunnen stralen op het evenement in uw eigen wieler-, en of hardloopkleding.

Leave a comment