Binnenkort verkrijgbaar, wielerkleding voor kids

Met de overwinningen van de Nederlandse wielrenners en wielrensters zoals Marianne Vos, Bauke Mollema en het Giant-Shimano Team is het wielrennen weer populair aan het worden onder de kinderen. Door deze populariteit zie je steeds meer kinderen zich aanmelden bij wielerclubs of samen met ouders op de mountainbike of wielrenfiets zitten. Bovendien werd ons steeds vaker gevraagd of wij ook wielerkleding hadden voor de kids, die net als hun ouders graag in hetzelfde tenue meefietsten.

Daar had Duell Sports een oplossing voor, we kunnen dan ook met enige trots zeggen dat er binnenkort ook custom wielerkleding voor kinderen verkrijgbaar is!

 

Custom made vanaf 4 jaar

Op dit moment kunnen we er nog niet heel veel over onthullen, maar wel dat de wielerkleding al vanaf 4 jaar beschikbaar zal zijn. Daarnaast is deze ook custom made te bestellen en in de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Met de specialiteit in huis betreffende wielerkleding zal deze voor kinderen ook speciaal ontworpen en geproduceerd zijn om de kinderen een plezierige rit te laten beleven. Kinderen zijn nog beweeglijker dan volwassen en de kleding zal dan ook slijtvast zijn en niet hinderen tijdens het bewegen.

Bent u op zoek naar kinderwielerkleding voor de vereniging of lijkt het u leuk om dit kado te geven als bedrijf aan de kinderen van uw personeel? Hou dan voor de laatste ontwikkelingen de website in de gaten of neem voor specifieke vragen alvast contact op via info@duellsports.nl

Leave a comment