Nu ook hardloopkleding custom made

Doet u als bedrijf mee aan de businessrun van de Rotterdam Marathon of heeft u een loopgroep of atletiekvereniging?

In beide gevallen begrijpen wij dat u er uniform uit wilt zien tijdens een evenement of wedstrijd. Sinds kort kunt u daarom ook bij Duell Sports terecht voor het bestellen van custom made hardloopkleding.

De custom made hardloopkleding heeft dezelfde kwaliteit als de wielerkleding en kunt u naar wens laten bedrukken in uw eigen design. Door de eigen (professionele) hardloopervaring binnen het team van Duell Sports weten wij als geen ander dat uw kleding, meer nog dan bij andere sporten, geen belemmering mag vormen. Zo heeft de hardloopkleding een betere draagcomfort en pasvorm. De stiksels in de stoffen zijn zo verwerkt dat deze niet hinderen tijdens het lopen. Door de vochtregulering en isolerende werking van de kleding kunt u onder alle weersomstandigheden hardlopen.

 

Classic en Elite

De hardloopkleding is net als de wielerkleding in twee lijnen beschikbaar, de Classic en de Elite. Beide collecties bieden voor elk wat wils. U heeft de keuze uit meerdere kledingstukken, waaronder shirts, pants en zelfs wind-, en regenjacks. Ook aan de wedstrijdloper is gedacht met de singlets en vlinderbroeken, ideaal voor de wedstrijden waaraan u deelneemt als atletiekvereniging bijvoorbeeld.

De Classic biedt u alles wat u verwacht van hardloopkleding. Gaat u echter voor een exclusiever design met meerdere opties, dan raden wij u de Elite lijn aan. Meerdere opties zijn o.a. reflectiestrepen voor extra zichtbaarheid in de avonden en sleutelzakjes.

Voor meer informatie kijkt u onder hardloopkleding op de website of neemt u contact op met Duell Sports via info@duellsports.nl.

Leave a comment