Speciaal Decorum wieleroutfit op de top van Stelvio

De Tour de France is weer van start gegaan. Voor veel wielerliefhebbers het evenement van het jaar! Wie kent de heroïsche bergen zoals de Mont Ventoux en de Alpe d’Huez niet? Zo kent Italië een berg die bij veel wielrenners het hart op hol doet slaan; de Stelvio!

Jos van der Meijs; projectmanager marketing bij Decorum, fervent wielrenner en vooral Italië-liefhebber reed de Stelvio samen met vrienden: Sonny Kastelein, Koen Bentvelzen, Jeroen van den Enden en Leon Kester. Na enkele toertochten in het buitenland gereden te hebben, kozen ze er ditmaal voor om zelf wat routes uit te zetten en de beruchte hoge bergpas Passo dello Stelvio te bedwingen.

Een pittige uitdaging, de Passo dello Stelvio is 2758 meter hoog en heeft 48 haarspeldbochten. De bergpas wordt vaker opgenomen in de Giro d’Italia, maar is ook wel eens afgelast door de beruchte weersomstandigheden van sneeuw, hagel, regen en kou. De mannen hebben ondanks de pittige uitdaging een geweldige tijd gehad en wisten met zijn allen de Stelvio te bedwingen.

 

Custom made Italië-wieleroutfit

Voorafgaand aan deze gave uitdaging werd door Jos van der Meijs gevraagd een speciaal Decorum-shirt custom made te ontwerpen in Italië-sferen. De vlag van Italië is volledig terug te zien in de wieleroutfit en enkele sponsornamen werden naar het Italiaans vertaald. Om de sfeer van Italië tot in de puntjes door te voeren zijn de siliconen geprinte arm- en taillebanden afgewerkt met de vlag van Italië.

Gaat u binnenkort een toertocht rijden met een team of heeft u een andere uitdaging? Wij helpen u graag verder via info@duellsports.nl.

Leave a comment