Duell Sports online vernieuwd

Sinds 2007 produceren wij custom made sportkleding en ondanks dat de ontwikkelingen in de wielerkleding en hardloopkleding doorliepen, bleef de website daarop achter. Het werd dus tijd voor een nieuwe website met een mooiere look en makkelijkere navigatie.

Op de website kunt u nu makkelijker scrollen naar de gewenste hardloop-, of wielerkleding die u zoekt, u vindt direct een link naar de door uw gewenste producten. Bij de artikelen van uw keuze vindt u bovendien een uitgebreide omschrijving met pasvorm en de mogelijke opties die er zijn in bijvoorbeeld de zemen of de kleuren.

 

Bestelproces

Het bestelproces is ook vereenvoudigt voor u, deze vindt u terug in bestelinformatie en orderproces. Door het doorlopen van de 7 eenvoudige stappen zult u niks vergeten in uw bestelling en wordt het voor u makkelijker uw gewenste selectie aan te geven.

Naast de online vernieuwingen kunnen wij u ook meedelen dat er nieuws is rondom het bestelproces. Wij zijn blij te laten weten dat de leveringstermijn korter zal zijn. Zo zal de leveringstermijn in het hoogseizoen 6 weken zijn en in het laagseizoen zelfs 4 weken.

 

laatste nieuws

In de blogs zullen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws binnen Duell Sports en uiteraard de nieuwste ontwikkelingen binnen wieler-, en hardloopkleding. Tevens delen wij graag onze tips over de verzorging van uw sportkleding en zetten wij geregeld een klant in de schijnwerpers.
Voor het allerlaatste nieuws, de laatste foto’s en tips kunt u ons sinds kort ook volgen op Facebook en Twitter.

Ondanks al die vernieuwingen zullen wij echter niets veranderen aan het persoonlijke advies wat u van ons zult krijgen bij het bestellen van uw custom made sportkleding. Wij helpen u graag verder en staan klaar voor advies.

Leave a comment