Duell Sports introduceert nieuwe lijn Sano

Nadat Duell Sports online al compleet vernieuwd was, vonden wij het tijd om in het nieuwe jaar ook de bestelprocedure aan te pakken en te kijken naar een mogelijkheid om deze voor u te vergemakkelijken.

Dit proces heeft geleid tot een nieuwe lijn: Sano. Sano staat voor fit zijn en bewegen. Precies wat bij onze doelstellingen past en wat we willen bereiken met de kleding; lekker kunnen bewegen om fit te zijn.

De lijn Sano vervangt de Elite en de Classic lijn. Door deze nieuwe lijn hoeft u nu niet meer te kiezen uit twee vaste lijnen, maar maakt u de keuze uit een basis waarna u per onderdeel zelf opties kan toevoegen. De opties staan op de website ook aangegeven bij het artikel van uw keuze. Naast de wielerkleding zullen ook de lijnen van de hardloopkleding binnenkort vervangen worden door de Sano lijn.

Met de nieuwe lijn kunt u nog steeds vertrouwen op dezelfde kwaliteit en service waar Duell Sports bekend om staat. Heeft u daarom vragen over deze lijn of over de bestelling, neem gerust contact met ons op.

Het team van Duell Sports wenst u ook in het nieuwe jaar veel sportplezier toe!

Leave a comment