Ploegentijdrit Maasdijk in de pocket voor Maaslandse wegkletsers

Het wielrennen bij de vrouwen neemt enorm toe aan populariteit. Naast de professionele toppers Marianne Vos en Anna van der Breggen, veroveren veel vrouwen de weg tijdens toertochten en vormen hun eigen fietsclubs.

Een van die fietsclubs is team Slipstream uit Maasland, volledig bestaande uit vrouwen. Naast de fietstochten die ze zelf uitzetten op zondag en woensdagavond, rijden enkele vrouwen toertochten of wedstrijden. Nicole, Saskia, Jacqueline en Adri hadden een nieuwe uitdaging gevonden in de Ploegentijdrit Maasdijk.

Speciaal voor de tijdrit hadden de dames de naam van hun team tijdelijk ingeruild voor hun geuzennaam ‘De Maaslandse Wegkletsers’. Een mooie uitdaging om voor de overwinning te gaan in de ploegentijdrit en de directe concurrent, de Diehards uit Maasdijk, uit te schakelen. 19 kilometers moesten er in de damescategorie afgelegd worden en dat waren geen makkelijke. Met een gemiddelde van 37,4 km/u pakten ze echter nipt de overwinning voor hun concurrenten. Dames, van harte gefeliciteerd met de overwinning!

Gaat u binnenkort een toertocht rijden met een team of heeft u een andere uitdaging? Wij helpen u graag verder via info@duellsports.nl.

Leave a comment